Invorderingsrecht

Stelt de ontvanger van de Belastingdienst u aansprakelijk voor de belastingschulden van uw vennootschap of een ander? Legt of dreigt de ontvanger met beslag op uw bezittingen, bij u, bij een ander of de bank? Of nog erger, vraagt de ontvanger het faillissement aan van uw vennootschap of van uzelf? Neem dan snel contact met ons op. Om de eerste nood te ledigen en verdere schade te voorkomen. Daarnaast is het van belang een lange termijnoplossingen te realiseren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en wij helpen u dan ook graag!

Advocaat gespecialiseerd in invorderingsrecht nodig?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.

Huiszoeking van de FIOD en politie

“Ik wist niet wat me overkwam: stond opeens de FIOD met de politie in alle vroegte op de stoep voor een huiszoeking.” Een FIOD-inval bij u thuis wilt niemand meemaken! Het kan enorm overweldigend zijn wanneer er 25 politieagenten voor uw deur staan, terwijl u daar niets vanaf weet. Het aangeven van uw grenzen is van uiterst belang om niet onnodig mee te gaan in de wensen van de FIOD. Op het moment van inval belt u daarom direct een advocaat, zodat deze snel ter plaatse kan zijn om de situatie te overzien en een goede oplossing te bieden.

In dit soort gevallen werken wij als advocaten altijd oplossingsgericht en zijn streng als het moet. De service die wij voor u garanderen om vervelende situaties te allen tijde te voorkomen! Om informatie in te winnen over dergelijke gevallen kunt u kijken bij Fraude of neem contact met ons op voor advies. 

Financiën doet aangifte tegen de Belastingdienst

Datum: 20-05-2020

19 mei 2020 is een memorabele dag. Het is de dag waarop de staatssecretarissen van Financiën bij het OM aangifte hebben gedaan tegen de Belastingdienst. De gifbeker moet helemaal leeg, en terecht. Het biedt slachtoffers kansen. 

Lees meer