Faillissement (Insolventierecht)

Loopt uw bedrijf gevaar voor een faillissement? Is er sprake dat de stekker eruit wordt getrokken? Dat vinden wij ontzettend vervelend om te horen en kan met veel redenen vaak een pijnlijk moment zijn! Zowel voor u als ondernemer als voor uw medewerkers. Wij snappen dat als geen ander en helpen daarom dan ook graag!

Inhuren van een faillissement advocaat

Wanneer uw bedrijf failliet is verklaard kunt u het beste een faillissement advocaat inhuren. Een faillissement advocaat helpt u met afhandelende zaken waar u zelf misschien weinig of geen kennis van heeft. Deze advocaat is specialist in faillissementsrecht en zorgt voornamelijk voor het liquideren van het betreffende bedrijf en het verzamelen van geld om aan de vorderingen van de schuldeisers te voldoen.

Lange tijd hebben wij als curator aan de andere kant van de tafel gezeten. Wij snappen hoe een faillissement in z’n werk gaat en begrijpen de complexiteit van de situatie. Wij kunnen u dan ook goed en discreet helpen. Neemt u contact met ons op? Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.

Faillissementstraject

Wanneer uw bedrijf in financiële problemen raakt en de stekker eruit wordt gehaald, dan denken wij met u mee rondom complexe faillissementsregelingen. Deskundig juridisch advies van een faillissement advocaat is dan wat u nodig heeft.

In het geval van een faillissement behartigen wij de belangen van alle partijen, waardoor uw bedrijf en eventuele medewerkers het overgrote deel van zaken goed kan afsluiten. Wij bepalen samen een strategie waarmee we het faillissementstraject gaan starten. Wij zetten ons ten aller tijde met volle 100% in. Wij kijken naar u als persoon en naar uw bedrijf omdat wij vinden dat zorgen en vragen in dergelijke situaties een standaard behoefte mogen zijn.

Insolventie advocaat nodig?

De rol van onze insolventie advocaat is om onze cliënt in de rechtszaal bij te staan. Wij zijn bekend met het perspectief en de belangen van curator en schuldeisers. Onze vakkundige specialisten zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen en een zo goed mogelijk resultaat te waarborgen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.

Huiszoeking van de FIOD en politie

“Ik wist niet wat me overkwam: stond opeens de FIOD met de politie in alle vroegte op de stoep voor een huiszoeking.” Een FIOD-inval bij u thuis wilt niemand meemaken! Het kan enorm overweldigend zijn wanneer er 25 politieagenten voor uw deur staan, terwijl u daar niets vanaf weet. Het aangeven van uw grenzen is van uiterst belang om niet onnodig mee te gaan in de wensen van de FIOD. Op het moment van inval belt u daarom direct een advocaat, zodat deze snel ter plaatse kan zijn om de situatie te overzien en een goede oplossing te bieden.

In dit soort gevallen werken wij als advocaten altijd oplossingsgericht en zijn streng als het moet. De service die wij voor u garanderen om vervelende situaties te allen tijde te voorkomen! Om informatie in te winnen over dergelijke gevallen kunt u kijken bij Fraude of neem contact met ons op voor advies. Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.

Fiscus vindt bellen met Zwitsers al verdacht

Datum: 06-06-2019

In de media verscheen het bericht dat de Belastingdienst onderzoek doet naar belastingplichtigen die contact hebben gehad met banken in Zwitserland. De Belastingdienst heeft deze personen om nadere informatie gevraagd. 

Lees meer