Dutch - Caribbean

FT-advocaten werkt samen met lokale advocaten en adviseurs in de Dutch Caribbean. De arm van de Nederlandse fiscus reikt ook tot in de overzeese gebieden. Wij kunnen onze cliënten en fiscale belangen zowel in Nederland als in the Dutch Caribbean optimaal bedienen.

Meer weten over wat te doen bij buitenlands vermogen? Laat u leiden door een specialist.

Een geheime bankrekening

Een dubbelspel achter uw rug om is een serieuze zaak. Een FIOD-inval bij u thuis of een vervolging voor witwassen zijn zaken waar wij ons als advocaten voor inzetten. Wij staan voor de rechten van onze cliënt en leggen bloot waar nodig wanneer bijvoorbeeld dubbelspel gespeeld wordt. Een voorbeeld dat wij vaker krijgen is dat cliënten een geheime bankrekening hebben zonder dat zij daar zelf van op de hoogte zijn.

Bij verschillende zaken met de Belastingdienst kunt u ons benaderen. Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.

Hof Den Bosch sluit opnieuw gestolen informatie uit in roemruchte tipgeverszaak

Datum: 24-11-2020

Een jaar geleden oordeelde de Hoge Raad in onze tipgeverszaak dat de gestolen bankinformatie (Rabobank Lux) niet onrechtmatig was verkregen. Desondanks heeft het Gerechtshof in Den Bosch op 19 november beslist dat gestolen informatie van dezelfde tipgever maar bij een andere bank (Van Lanschot Lux) toch moet worden uitgesloten: het is gewoonweg onbetrouwbaar. Net als de persoon van de tipgever zelf. Mark Hendriks reageert op zijn zaak in De Telegraaf van 21 november 2020.

Lees meer