Dutch - Caribbean

FT-advocaten werkt samen met lokale advocaten en adviseurs in de Dutch Caribbean. De arm van de Nederlandse fiscus reikt ook tot in de overzeese gebieden. Wij kunnen onze cliënten en fiscale belangen zowel in Nederland als in the Dutch Caribbean optimaal bedienen.

Meer weten over wat te doen bij buitenlands vermogen? Laat u leiden door een specialist.

Een geheime bankrekening

Een dubbelspel achter uw rug om is een serieuze zaak. Een FIOD-inval bij u thuis of een vervolging voor witwassen zijn zaken waar wij ons als advocaten voor inzetten. Wij staan voor de rechten van onze cliënt en leggen bloot waar nodig wanneer bijvoorbeeld dubbelspel gespeeld wordt. Een voorbeeld dat wij vaker krijgen is dat cliënten een geheime bankrekening hebben zonder dat zij daar zelf van op de hoogte zijn.

Bij verschillende zaken met de Belastingdienst kunt u ons benaderen. Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.

Zwitserland levert opnieuw gegevens van UBS-klanten aan Belastingdienst

Datum: 13-08-2020

Deze week is bekend geworden dat Zwitserland opnieuw namen en bankgegevens van (oud) UBS-klanten aan de Belastingdienst verstrekt. Het gaat om de gegevens van Nederlandse belastingplichtigen die tussen 1 maart 2010 en 31 december 2015 een rekening hadden bij UBS in Zwitserland. Het net voor oud UBS-klanten begint zich te sluiten. Mogelijk ook voor andere Zwitserse banken, al zijn er nog opties de schade op voorhand te beperken.

Lees meer