Specialismen

Onze deskundigheid kenmerkt zich door jarenlange ervaring en up-to-date kennis van fiscaal recht, invorderingsrecht en strafrecht. Wij zijn gespecialiseerd in fraude, fiscaliteit en faillissementen. Cliënten laten zich al ruim 25 jaar door ons adviseren en bijstaan. U ook? Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail voor discrete oplossingen. Laat u adviseren en samen gaan we voor een goed resultaat.

Voor uitgebreide informatie over onze specialisaties:

Bij FT-advocaten geloven we in de kracht van Fair Trial. Een eerlijk proces dat wij samen met onze cliënt aangaan. Persoonlijk, vakkundig en discreet. Onze dienstverlening kenmerkt zich door snelle hulp en praktische oplossingen door vakkundige specialisten die goed te bereiken zijn. Complexe situaties zijn voor ons een uitdaging, in plaats van een probleem. Voor particulieren en bedrijven zijn wij er, vandaag en in de toekomst. Ook voor u?

Als FT-advocaten staan wij voor Fair Trial. Wij geloven namelijk dat een eerlijk proces een grondrecht moet zijn voor iedereen, in iedere situatie. Snelle en gerichte hulp, ook in complexe situaties. Persoonlijk, vakkundig en discreet leveren wij oplossingen, vandaag en in de toekomst.

Huiszoeking van de FIOD en politie

“Ik wist niet wat me overkwam: stond opeens de FIOD met de politie in alle vroegte op de stoep voor een huiszoeking.” Een FIOD-inval bij u thuis wilt niemand meemaken! Het kan enorm overweldigend zijn wanneer er 25 politieagenten voor uw deur staan, terwijl u daar niets vanaf weet. Het aangeven van uw grenzen is van uiterst belang om niet onnodig mee te gaan in de wensen van de FIOD. Op het moment van inval belt u daarom direct een advocaat, zodat deze snel ter plaatse kan zijn om de situatie te overzien en een goede oplossing te bieden.

In dit soort gevallen werken wij als advocaten altijd oplossingsgericht en zijn streng als het moet. De service die wij voor u garanderen om vervelende situaties te allen tijde te voorkomen! Om informatie in te winnen over dergelijke gevallen kunt u kijken bij Fraude of neem contact met ons op voor advies. Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.