Over ons

FT-advocaten is specialist in fiscaal (straf)recht en insolventierecht. We staan cliënten bij in zaken over belastingprocedures, fraude en insolventie. Dat doen we al ruim twintig jaar met een ambitieus team van advocaten en belastingkundigen.

De grootste in Oost-Nederland

In Oost-Nederland is FT-advocaten het grootste advocatenkantoor met expertise in fiscaliteit, fraude en insolventie. Onze deskundigheid is groot omdat we onze kennis van belastingrecht kunnen combineren met kennis van andere rechtsgebieden, zoals strafrecht en civiel recht. Met een vestiging in Amsterdam zijn we nu ook uiterst goed bereikbaar in het westen.

Streng als het moet, oplossingsgericht als het kan

Verwacht bij FT-advocaten geen vage beloften en wollige dossiers. Cliënten kiezen voor ons omdat we helder zijn over wat we voor ze kunnen doen. Dat betekent dat we in elke zaak die we aannemen de volle 100% geven en geen enkele kans laten liggen. Met als resultaat dat we het overgrote deel van de zaken goed kunnen afsluiten. We gaan ver voor onze cliënten en durven – ook in langlopende trajecten – al vroeg een strategie te bepalen.

Sfeer is belangrijk

Van cliënten horen we vaak dat ze zich in ons kantoor op hun gemak voelen. Daar zijn we trots op. In ons werk draait het immers om mensen. We behandelen u niet als een dossier maar als de persoon die u bent. We kijken verder dan uw zorgen en vragen van dit moment.

Aanvullend op belastingadvies

Wij zijn  geen concurrenten van de accountants en de belastingadviseurs. Ons werk is juist een aanvulling op het werk dat zij leveren. Wij beginnen daar waar het belastingadvies niet het gewenste resultaat levert en de fiscus uw mening niet deelt.

Plotseling kon ik niet meer pinnen

"Ik voelde mij nogal ongemakkelijk in de supermarkt. Het bleek dat de Belastingdienst beslag het gelegd op mijn bankrekeningen. En dat vanwege een hele oude, nog openstaande belastingschuld van mijn nieuwe partner. Die wilde de Belastingdienst bij mij aan.

FT-advocaten is direct in actie gekomen en heeft de ontvanger ervan overtuigd dat er geen enkele grond was voor het beslag en dat ik door het beslag in de problemen dreigde te komen. Aanvankelijk wilde de ontvanger niet meebewegen maar de dreiging van een kort geding heeft geholpen. Nu probeert mijn advocaat mijn kosten nog te verhalen op de Belastingdienst."