Over ons

FT-advocaten in een notendop: ‘FT-advocaten gelooft in de kracht van Fair Trial. Een eerlijk proces dat wij samen met onze cliënten aangaan. Persoonlijk, vakkundig en discreet. Onze dienstverlening kenmerkt zich door snelle hulp en praktische oplossingen voor vakkundige specialisten die goed te bereiken zijn. Complexe situaties zijn voor ons een uitdaging, in plaats van een probleem. Voor particulieren en bedrijven zijn wij er, vandaag en in de toekomst! Ook voor u?’

Wij werken altijd oplossingsgericht en zijn streng als het moet.

Kennis en kunde

Als specialist in fiscaal (straf)recht en invorderingsrecht maken wij graag kennis met u en betreffende zaken waarvoor wij u kunnen helpen. Belastingprocedures, fraude en invordering zijn voor ons een dagelijkse gang van zaken. Kennis van belastingrecht combineren met kennis van andere rechtsgebieden, zoals strafrecht en civiel recht is een basisprincipe binnen ons bedrijf. Al ruim 25 jaar staan wij ons mannetje met een ambitieus team van advocaten en belastingdeskundigen.

Onze dienstverlening: altijd dichtbij

Onze dienstverlening kenmerkt zich door de kracht van ambitie, gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Dichtbij, oplossingsgericht en samen. Omdat wij het grootste advocatenkantoor van Oost-Nederland zijn, is ons hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen. Maar niet alleen hebben wij een kantoor in Nijmegen, ook hebben wij een kantoor in Amsterdam. Heeft u in het westen een advocaat nodig? Dan is een advocaat uit Amsterdam een ideale oplossing!

Altijd 100%

Het werk dat wij leveren is een aanvulling op het werk van accountants en de belastingadviseurs. Wij beginnen pas daar waar het belastingadvies niet het gewenste resultaat levert en de fiscus uw mening niet deelt. Wij gaan ver voor onze cliënten en durven met u het diepe in te springen. Alles met 100% aandacht en gericht op succesvolle resultaten. Neem contact met ons op en kom eens langs op kantoor, daar voelt u zich begrepen. Iets wat wij niet ongemerkt aan u voorbij laten gaan. We zijn er voor u.

Een geheime bankrekening

Een dubbelspel achter uw rug om is een serieuze zaak. Een FIOD-inval bij u thuis of een vervolging voor witwassen zijn zaken waar wij ons als advocaten voor inzetten. Wij staan voor de rechten van onze cliënt en leggen bloot waar nodig wanneer bijvoorbeeld dubbelspel gespeeld wordt. Een voorbeeld dat wij vaker krijgen is dat cliënten een geheime bankrekening hebben zonder dat zij daar zelf van op de hoogte zijn.

Bij verschillende zaken met de Belastingdienst kunt u ons benaderen. Dagelijks zijn wij telefonisch te bereiken tussen 08.30 uur en 17.30 uur en daarbuiten via e-mail.

Financiën doet aangifte tegen de Belastingdienst

Datum: 20-05-2020

19 mei 2020 is een memorabele dag. Het is de dag waarop de staatssecretarissen van Financiën bij het OM aangifte hebben gedaan tegen de Belastingdienst. De gifbeker moet helemaal leeg, en terecht. Het biedt slachtoffers kansen. 

Lees meer