Vacature secretaresse FT-advocaten

Ben jij proactief, stressbestendig, accuraat en kent de Nederlandse taal voor jou geen geheimen? Dan zoekt FT-advocaten jou! Als secretaresse ondersteun je onze advocaten/belastingkundigen en werk je samen met andere secretaresses. Benieuwd geworden naar de functie? Lees de volledige functiebeschrijving.

Plaats: Nijmegen
Aanstelling: 32 uur per week

Jouw profiel

Je bent proactief, stressbestendig en accuraat. De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen. Tevens ben je een teamplayer en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je kan ook goed overzicht houden, prioriteiten stellen en structuur aanbrengen.

Wij

FT-advocaten is specialist in fiscaal (straf)recht. We staan cliënten bij in zaken over belastingprocedures, fraude en insolventiezaken. Dat doen we al ruim 25 jaar met een ambitieus team van advocaten en belastingkundigen.

Functie

In deze functie ondersteun je een aantal advocaten/belastingkundigen en werk je samen met andere secretaresses. Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan is deze uitdagende functie vlakbij het mooie centrum van Nijmegen wellicht iets voor jou.

De sfeer intern is open en informeel. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het beheren van cliëntendossiers, telefonisch contact zowel intern als extern met cliënten en leveranciers, redigeren en opstellen van correspondentie en presentaties, agendabeheer, ondersteuning / coördinatie van social media en ICT gerelateerde vraagstukken, archiefwerkzaamheden, tapes uitwerken, facilitaire en administratieve ondersteuning. Kortom: een veelzijdige functie.

Vereisten

  • Minimaal mbo werk en denkniveau in een secretariële/ondersteunende richting.
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • Je kunt goed uit de voeten met het Microsoft Office Pakket, daarnaast maak je je nieuwe computersystemen snel eigen.

Een Nederlandse taaltest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring.

Sollicitatie

Wil je jouw enthousiasme voor onze organisatie en het secretaressevak delen met ons of heb je een vraag? Stuur dan je motivatiebrief met cv uiterlijk 10 juli 2020 naar het volgende mailadres: secretariaat@ft-advocaten.nl t.a.v. mevrouw A. van Schalkwijk.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

  • 25-06-2020