Vacature juridisch medewerker

Door onze ambitieuze groeistrategie zien wij, FT-advocaten te Nijmegen en Amsterdam, kansen tot verdere ontwikkeling van onze mensen, het vakgebied en ons kantoor. Daarom zijn we voor de uitbreiding van onze fiscale procespraktijk op zoek naar een ambitieuze, kritische en eigenwijze juridische medewerker met ambitie voor de fiscale advocatuur.

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd in het fiscale recht (met civiel effect). Daarnaast heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in de belastingadviespraktijk dan wel de rechterlijke macht, en wil je je verder ontwikkelen in de fiscale advocatuur. Je bent iemand die graag zelfstandig werkt en op het juiste moment verantwoordelijkheid neemt. 

Wie zijn wij? 

FT-advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaal (straf)recht en insolventierecht. We staan cliënten bij in fiscale zaken en zaken over fraude en faillissement. Dat doen we al ruim twintig jaar met een ambitieus team van advocaten vanuit onze kantoren te Nijmegen en Amsterdam. Naast procedures waarmee we regelmatig de media halen, weten we ook veel zaken in stilte tot een goed einde te brengen. Het motto van onze praktijkvoering is: streng als het moet, oplossingsgericht als het kan.

Wat kunnen we je bieden?

Werken bij FT-advocaten betekent dat je onderdeel bent van een topkantoor met een heldere blik. Het belang van de cliënt staat altijd voorop maar kan alleen worden gerealiseerd door een deskundig en enthousiast team.

Interesse?

Ben je ervan overtuigd dat jij de geschikte persoon bent om ons team te versterken en durf je de uitdaging aan, stuur dan je sollicitatiebrief, curriculum vitae en cijferlijst naar:

FT-advocaten
t.a.v. mevrouw G. Holla
Postbus 1546
6501 BM Nijmegen
Of per e-mail naar: g.holla@ft-advocaten.nl