Inkeerregeling

Het kan voorkomen dat u onjuiste aangifte heeft ingediend, al dan niet opzettelijk. Wanneer de Belastingdienst deze fouten op het spoor komt, loopt u het risico dat u niet alleen de te weinig betaalde belasting moet betalen, maar daarnaast ook nog bijkomende boetes. Door echter spontaan, de eigen fouten bij de Belastingdienst aan te geven kunnen boetes vermeden of gematigd worden.

 

Vrijwillige inkeer

Een inkeer is een vrijwillige verbetering. De inkeerregeling is belangrijk bij verzwegen vermogen in het buitenland, ook wel zwartspaarders genoemd. Inkeren moet tijdig gebeuren, dit kan alleen zolang de fiscus u nog niet op het spoor is bij een onjuiste of onvolledige aangifte.

 

“Wij geloven en staan voor een Fair Trial. Iedere keer opnieuw. Want een eerlijk proces is een grondrecht, voor een ieder en ongeacht de situatie. Hoe kunnen wij u helpen?”

 

Inkeerregeling advocaat: wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan onze cliënten bij in de contacten met de Belastingdienst en het opstellen van de bijbehorende brieven. Daarnaast verzamelen wij ook de informatie die bijvoorbeeld in het buitenland aanwezig is. Wij vragen bij de desbetreffende banken de afschriften en overige formulieren op. Dit alles om u te ontzien en bij te staan. Wij begeleiden het inkeer proces op de voor- en achtergrond.

Inkeerregeling: wat te doen?

FT-advocaten is specialist in fiscaal (straf)recht en invorderingsrecht. We staan cliënten bij in zaken over belastingprocedures, fraude en invordering. Dat doen we al ruim twintig jaar met een ambitieus team van advocaten en belastingkundigen. Wilt u meer weten over hoe wij u verder kunnen helpen? Bel ons dagelijks op 085 006 2222.

Streng als het moet, oplossingsgericht als het kan

Verwacht bij FT-advocaten geen vage beloften en wollige dossiers. Cliënten kiezen voor ons omdat we helder zijn over wat we voor ze kunnen doen. Dat betekent dat we in elke zaak die we aannemen de volle 100% geven en geen enkele kans laten liggen. Met als resultaat dat we het overgrote deel van de zaken goed kunnen afsluiten. We gaan ver voor onze cliënten en durven – ook in langlopende trajecten – al vroeg een strategie te bepalen.

Neem contact op